HORMIPRESA per a arquitectes

1. ADAPTACIÓ

Adaptació del nostre sistema constructiu a qualsevol projecte dhabitatge unifamiliar o edifici plurifamiliar, fins i tot models Passivhaus.

El sistema estructural ARCTIC WALL de Hormipresa és compatible amb qualsevol disseny de projecte arquitectònic.

2. EXPERIENCIA

La metodologia de construcció d’habitatges preindustrialitzats Hormipresa s’implementa des de fa 50 anys. Els nostres models de panells de formigó s’adapten a qualsevol projecte de vivenda a mida, unifamiliar o plurifamiliar.

Imatge: Casa modular Folch arquitectes

3. METODOLOGÍA

“El més important és que el projecte sigui únic”

A Hormipresa disposem d´un departament d´enginyeria especialitzat en adaptar i dissenyar el nostre sistema estructural amb l´objectiu d´implementar-lo a nous projectes d´habitatge unifamiliar i edificis plurifamiliars.

Els nostres enginyers i arquitectes desenvolupen dissenys modulars, per a la fabricació, mitjançant eines BIM (Revit i Allplan).

Imatge: Casa modular Taab6

4. AVANTATGES SISTEMA ARCTIC WALL

“Arcticwall, la nostra solució exclusiva Passivhaus”

Hormipresa, sempre ha estat pendent de la mitjançant el desenvolupament de les darreres innovacions i tècniques avançades al nivell europeu més enllà de la normativa energètica vigent.

El respecte pel medi ambient ha introduït la noció de Passivhaus. Actualment disposem del sistema ARCTICWALL amb alta eficiència energètica per donar resposta als nous paràmetres exigits.

El valor diferencial del nostre sistema ARCTIC WALL es tradueix en un panell sandvitx industrialitzat. El mateix plafó reuneix la funció estructural mitjançant un mur portant, l’aïllament continu sense pont tèrmic i l’acabat arquitectònic de formigó de façana. A HORMIPRESA treballem amb formigó Grapheconcrete, un producte de nova generació sense manteniment amb grafè, disponible en acabat blanc, pigmentat o texturitzat.

Actualment, la nostra solució constructiva ARCTIC WALL compta amb la certificació PASSIVHAUS

5. AVANTATGES SISTEMA DE PLAQUES ALVEOLARS DE FORMIGÓ PRETENSAT

“Plaques alveolars i espais diàfans”

Per crear espais diàfans a l’interior, el nostre sistema estructural implementa plaques alveolars de formigó pretensat. Comprimim el formigó de les plaques alveolars de 25cm de cantell, per poder assolir els 10 metres de llum (fins a 6m en construcció tradicional).

Si el projecte requereix més metres de llum, el nostre sistema de placa alveolar s´adapta incrementant el cantell.

Imatge: Casa unifamilar d’arquitecte Atelier Galante

6. INDUSTRIALITZACIÓ AL SERVICI DE L’ARQUITECTURA

“Una eina al servei de la creativitat”

Durant la redacció i l’execució del projecte, la implicació dels nostres enginyers i arquitectes permet dissenyar un edifici que s’adapti als objectius de l’arquitecte. El nostre sistema constructiu no suposa una limitació a la creativitat, sinó una eina per dur-la a terme.

L’ideal és poder iniciar el desenvolupament col·laboratiu en fase d’avantprojecte. Tot i això, hem realitzat obres amb projectes que ja tenien llicència.

7. QUALITAT I RAPIDESA

La industrialització permet controls de qualitat de fàbrica, evitant les dificultats que suposa l’execució in situ

L’etapa final es tradueix en rapidesa de muntatge: calen, exclusivament, 10 dies per muntar i finalitzar l’estructura.

Presentem diversos models de cases modulars realitzades en col·laboració amb arquitectes.

Somnis d’autor

Hem posat a la vostra disposició arquitectes de referència per dotar la vostra llar de l’excel·lència del disseny i l’exclusivitat.

Aryanour Djalali
de DNA Barcelona

Un arquitecte amb una clara vocació: aconseguir la fusió perfecta entre arquitectura, art i confort.

Vegeu-ne més

Joan M. Muixí i Vallès
de CMS Arquitectes S.L.P

Un autèntic professional, amb una visió arquitectònica singular, capaç de fer dels vostres somnis una realitat.

Vegeu-ne més

Octavio Mestre
de OMa

Home de món, Octavio és un arquitecte il·lustrat, amb un gust exquisit i un professional de referència a nivell mundial.
Vegeu-ne més