Per a promotors

Optimitzem la construcció de promocions, aportant solucions constructives industrialitzades des de la fase d´Avantprojecte

Som experts. Treballem i posem la nostra experiència i solucions al servei de promotors i constructors de promocions d´habitatges.

A Hormipresa tenim experiència i sistemes pensats per a cada tipologia d´habitatge:

  • Unifamiliars
  • Bifamiliars
  • Adossades
  • Plurifamiliars en alçada

El nostre sistema constructiu està basat en una estructura que s´adapta al disseny dels arquitectes. Participem en el desenvolupament des de les fases d´avantprojecte per optimitzar al màxim el procés constructiu. Tenim la capacitat de reduïr els terminis amb un preu tancat des de la fase de concepció.

Cases adossades

Per a la construcció de promocions de cases adossades, utilitzem el sistema constructiu d´unifamiliar basat en el nostre mur Arctic Wall i plaques alveolars.

Aquest sistema permet la màxima optimització en l´execució de l´obra. Ademés, la inèrcia tèrmica del sistema, l´aïllament tèrmic i acústic i el poc manteniment, faran que la teva promoció destaqui respecte a d´altres obres realitzades in situ.

Podràs anticipar la comercialització i reduïr el risc financer retallant els terminis de construcció.

 

Contacta’ns

Habitatges en alçada

Per a la construcció d´habitatges plurifamiliars en alçada, utilitzem el sistema estructural tipus esquelet de pilars i jàsseres amb forjats de plaques alveolars.

Es un sistema molt versàtil, ràpid de montar i que permet disposar de plantes diàfanes i una lliure distribución d´espais. Les escales també són perfabricades, de la mateixa manera que els balcons i els tancaments arquitectònics de façana. Una manera ràpida, fiable i eficaç de construir nous edificis multiplanta.

Contacta’ns