blogblog catMatthieu Filiol, Director Comercial HORMIPRESA LIVING y Oliver Style de Praxis Resilient Building, celebran la certificación Passivhaus para la solución ArcticWall Hormipresa en la feria Rebuild 2022.

La solució ArcticWall Hormipresa certificada Passivhaus

Matthieu Filiol, Director Comercial HORMIPRESA LIVING y Oliver Style de Praxis Resilient Building, celebran la certificación Passivhaus para la solución ArcticWall Hormipresa en la feria Rebuild 2022.

Innovació tecnològica per a cases industrialitzades passives, el nostre sistema de formigó ArcticWall proporciona el màxim nivell d’aïllament requerit per a la certificació Passivhaus, així com una millor inèrcia tèrmica i durabilitat

 

Després de diversos mesos de treball amb Praxis Resilient Buildings, Hormipresa celebra a Rebuild 2022 l’obtenció de la certificació Passivhaus del nostre sistema ArcticWall. És el primer sistema estructural industrialitzat en fàbrica amb formigó arquitectònic que ho aconsegueix.

Subtítol: Matthieu Filiol, Director Comercial HORMIPRESA LIVING i Oliver Style of Praxis Resilient Building, va celebrar la certificació Passivhaus per a la solució ArcticWall Hormipresa a la fira Rebuild 2022.

Què és l’ArcticWall?

 

Exclusivitat Hormipresa, ArcticWall consisteix en un sistema constructiu estructural amb formigó arquitectònic totalment industrialitzat. En una única peça integrem 3 funcions molt importants que són la funció estructural, la funció d´aïllament tèrmic i acústic i l´acabat amb formigó arquitectònic exterior sense manteniment. Però el sistema ArcticWall no és només el mur portant, sinó un sistema d’envolupant estructural integral que inclou detalls d’ancoratges a la fonamentació, forjats pretesats, detalls de coberta, voladissos. Amb el sistema ArcticWall desenvolupem projectes molt diferents segons el disseny a mida de l’arquitecte i la necessitat del promotor. Amb el sistema industrialitzat Hormipresa aportem garanties que l’execució in-situ de l’envolupant acabada sigui mínima amb una durabilitat molt superior a sistemes convencionals.

La solución ArcticWall Hormipresa certificada Passivhaus

Subtítol: La solució ArcticWall Hormipresa certificada Passivhaus

Alta eficiència energètica

 

Certificar ArcticWall com a component homologat per Passivhaus institute a la zona de clima temperat-càlid ha estat un repte important per demostrar les altes prestacions de confort tèrmic del sistema.

Tal com recorda Oliver Style, l’enginyer que va dirigir la certificació del nostre sistema, la certificació de components Passivhaus per a un sistema de construcció és força més exigent que qualsevol altra certificació energètica. Has de justificar que no hi hagi ponts tèrmics i que l’envolupant estigui perfectament aïllada sense discontinuïtat. El nivell d’exigència de l’estàndard Passivhaus és molt més alt que la certificació energètica vigent avui a Espanya.

A Hormipresa totes les cases prefabricades són tres vegades més eficients energèticament que les cases aïllades per l’interior. Moltes empreses o sistemes pretenen ser eficients amb certificació A, però molt pocs aconseguirien el certificat pel Passivhaus institute. Per això ens semblava important mobilitzar recursos tècnics per aconseguir-ho, confiant en el potencial i les altes prestacions de l’ArcticWall. Gràcies a la solució ArcticWall, els murs Hormipresa compten amb la certificació Passivhaus i garanteixen el màxim estalvi gràcies a la seva eficiència. Els nostres sistemes garanteixen la màxima estabilitat tèrmica de la casa. Amb el mínim ús de climatització o calefacció, ja que l’alt nivell d’aïllament de l’envoltant necessita una demanda energètica molt baixa. Quan compres casa teva a Hormipresa, estàs optant per una casa de consum passiu o gairebé nul, gràcies a la utilització de recursos d’arquitectura bioclimàtica.

Descobriu aquí els avantatges de les cases modulars passives Hormipresa

Casa prefabricada i casa passiva

 

A HORMIPRESA LIVING fa més de 50 anys que assessorem famílies, arquitectes i promotors en el disseny i construcció d’habitatges de formigó industrialitzat d’alta eficiència. Produïm a les nostres fàbriques els elements de construcció d’un habitatge unifamiliar o plurifamiliar, com els forjats, els murs de façana, els envans i la coberta, que es munten i erigeixen a l’obra en pocs dies.

La industrialització de la construcció ha contribuït des del principi que les nostres cases siguin respectuoses amb el medi ambient, sobretot per la reducció dels residus de materials gràcies a la producció en sèrie, i la gairebé nul·la producció de residus al lloc on es instal·la la casa.

Article complet d’Oliver Style sobre la casa prefabricada i el concepte de casa passiva

A Hormipresa tenim la nostra pròpia fàbrica i la nostra pròpia enginyeria. Portem construint cases des del 1972 i tenim ganes de continuar innovant.