Equip

Dept. comercial

El vincle entre Hormipresa i els seus clients, famílies i promotors. Un equip de professionals, format per arquitectes, enginyers i interioristes, encarregat dels estudis d’avantprojecte i la redacció de propostes contractuals de disseny. Un departament que us guiarà en l’edificació dels somnis, segons les vostres necessitats.

Dept. d’arquitectura

Departament responsable del disseny integral i de la redacció dels projectes bàsics i executius. Un equip constituït per arquitectes formats en la tecnologia Bim 3D.

Oficina tècnica

Equip responsable de la industrialització amb la modelització 3D dels càlculs estructurals i de les fitxes de fabricació.

Dept. de producció

Arquitectes, enginyers, caps d’obres, encarregats i experts de la construcció industrialitzada, uneixen forces i coneixements per construir la llar dels vostres somnis claus en mà.

Dept. de direcció facultativa

Un departament, format per arquitectes i arquitectes tècnics col·legiats, encarregat de garantir la qualitat i de la seguretat de l’execució.

Dept. de post venda

Després del lliurament de les claus, aquest departament vetllarà per les vostres necessitats durant la llarga vida de la vostra nova llar, del vostre somni complert. Un equip experimentat capaç d’aportar qualsevol tipus de solució, segons les necessitats dels nostres clients, famílies i promotors.